Conferencistas invitados


1.- Dr. Sylvain Moineau (Laval University, Department of Biochemistry and Microbiology, Canada)

2.- Dr. Koen Venema (Maastricht University, Holanda. Editor en Jefe de la revista Beneficial Microbes; Wageningen University

3.- Dr. Fréderic Leroy (Universidad Libre de Bruselas, Bélgica)

4.- Dr Catherine Stanton (Teagasc Food Research Centre, Moorepark, Fermoy, Co.Cork, Ireland)

5.- Dr. Haruki Kitazawa (Tohoku University, Japón)

6.- Dra. Andrea Azcárate-Peril (Department of Cell Biology and Physiology, and Microbiome Core Facility, University of North Carolina at Chapel Hill, EE.UU)

7.- Dra. Beatriz Martínez-Fernández (IPLA- CSIC, ASTURIAS, ESPAÑA)

8.- Dr. Stephane Chaillou (Micalis, INRA, Paris, Francia)

9.- Dr. Marie Champomier-Verges (Micalis, INRA, Paris, Francia)

10.- Dr. Monique Zagorec (INRA-Nantes, Francia)

11.- Dr. Michael Gäenzle (Universidad de Alberta, Canadá)

12.- Dr. Marco Gobetti (Universidad de Bari, Italia)

13.- Dr. Tomonori Nochi (Tohoku University, Japón)

14.- Dr. Marcus Lechner (Philipps-University Marburg, Alemania)


 

ImprimirCorreo electrónico